YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatvan Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçe merkezinde tahrip olan cadde ve sokaklar, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yenileniyor.

Tatvan Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Tatvan ilçe merkezinde tahrip olan cadde ve sokaklar, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince belirlenen program kapsamında sıkıntı yaşanan yollarda çalışma yapıldığını bildiren Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, Karşıyaka, Cumhuriyet ve Pınarbaşı mahallelerinde toplam beş kilometrelik bir güzergahta çalışmaları sürdüğünü söyledi. Bazı mahalle yollarının toprak olması nedeniyle yaşanan sıkıntıları gidermek için çaba gösterdiklerini aktaran Menteş, "Belediyemiz ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalara ek olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni bir alt yol düzenleyip trafiğe açtık. Ayrıca 3 lisenin bağlantı yollarını da asfaltlayarak hizmete sunduk. Programımızda toplamda 3 kilometrelik bir yol çalışması vardı, bu çalışmaları 5 kilometreye çıkardık ve bitirdik. Şehir merkezindeki bazı cadde ve sokak yollarında da sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler