YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatvan Gençlerbirliği, Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

BİTLİS (AA) - Bitlis'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği, 3. Lig'e çıkmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bitlis'i Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği, 3. Lig'e çıkmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası ve BAL'da başarılı bir grafik çizen Tatvan Gençlerbirliği, bu sezonda tüm hedeflerini şampiyonluk üzerine yapıyor. Takımı 3. lige taşımak için güçlü bir kadro oluşturan yönetim, hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı elde etmeyi hedefliyor. Yeni sezona Tatvan Şehir Stadyumu'nda hazırlanan takım, 3 Eylül 2014 günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Kurtalanspor ile karşılaşacak. Takımın çalışmalarını takip eden kulüp başkanı Muhsin Obalı, Ziraat Türkiye Kupası ve BAL olmak üzere iki kulvarda mücadele edecekleri yeni sezonda hedeflerinin 3. lige çıkmak olduğunu söyledi. Bu yıl oldukça güçlü bir takım oluşturduklarını anlatan Obalı, şöyle konuştu: "Takım ve ekip olarak her iki kulvarda da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu sezonda da yine taraftarlarımızın desteğini arkamıza almak istiyoruz. Geçen yıl takımımızın başarılı olması için top yekün bir dayanışma oldu. Ancak biz geçen sezon 3. ligi kıl payı kaçırdık. Bu yıl hedeflerimizi daha da büyüttük. Bu nedenle yeni sezonda takımımıza destek bekliyoruz."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler