YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatvan Sahil Projesi Kabul Edildi

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediyesi tarafından sahil şeridinin düzenlenmesi için Kalkınma Bakanlığına sunulan proje kabul edildi.

Tatvan Sahil Projesi Kabul Edildi

Tatvan Belediyesi tarafından sahil şeridinin düzenlenmesi için Kalkınma Bakanlığına sunulan proje kabul edildi. Tatvan Belediyesi'nin daveti üzerine ilçeye gelen Peyzaj Mimarı Fatih Sertaç Bulut, Tatvan sahilinde hayata geçirilecek çalışmanın Türkiye'deki en başarılı çalışmalar arasında yer alacağını belirtti. Uygulanacak olan sahil düzenlemesi projesinin önemine değinen Bulut, "Tatvan sahili, Doğu Anadolu Bölgesi'nin yüzük taşı gibi bir konumdadır. Kalkınma Bakanlığı'nın da katkılarıyla Tatvan'da yıllarca kullanılabilecek, kaliteli ve görsel olarak hitap eden bu projeyi hayata geçirmek nasip olur İnşallah. Bu çok büyük bir proje. Bu projeye geçen yıl İstanbul'da hayata geçirilen Maltepe sahili örnek olarak verilebilir" diye konuştu. Tatvan sahilinin Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, şöyle konuştu: "Projemizi 2014 yılında ihale ederek çalışmalara dolgu aksamı ile başlamayı, 2015 yılında ise bitirmeyi düşünüyoruz. Fatih beyle birlikte sahilde incelemelerde bulunarak, gerekli yerleri kendisine gösterdik. İnşallah Tatvan'ımıza yakışır bir şekilde sahil düzenlemesini hep beraber yapacağız."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler