YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatvan'da "Ramazan Sokağı" Oluşturuldu

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediyesince yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçede Yeni Çarşı olarak bilenen sokak, "Ramazan Sokağı"na çevrildi.

Tatvan Belediyesince yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçede Yeni Çarşı olarak bilenen sokak, "Ramazan Sokağı"na çevrildi. Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yaptığı açıklamada, ramazan ayı nedeniyle Yeni Çarşı Sokağını aydınlattıklarını, sokağı Türkçe ve Kürtçe "Hoşgeldin Ramazan" mahyaları ile ramazanın dokusuna uygun hale getirdiklerini söyledi. Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak sokağın yeni görüntüsünün, halktan beğeni gördüğünü ifade eden Aksoy, şöyle konuştu: "Ramazan Sokağı, bölgede bir ilk. Bu kapsamda Yeni Çarşı'da aydınlatma ve ramazanın dokusuna uygun mahya çalışmaları yaptık. Bölgede sadece Tatvan'da böyle bir sokak bulunuyor. Sokakta ramazan boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek, iftar ve sahur sofraları kuracağız. Bu etkinlikler birlik ve beraberlik ayı ramazanda ilişkilerin daha da kuvvetlenmesini sağlayacak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler