YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TDV Ahlat Şubesinden Muhtaç Ailelere Yardım

BİTLİS (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ahlat Şubesince ilçede tespit edilen maddi durumu kötü 120 aileye, alışveriş kartı dağıtıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Ahlat Şubesince ilçede tespit edilen maddi durumu kötü 120 aileye, alışveriş kartı dağıtıldı. İhtiyaç sahibi ailelerin anlaşma yapılan marketlerden çekleri karşılığında istedikleri ürünleri alabileceğini belirten TDV Ahlat Şube Başkanı ve İlçe Müftüsü Zahit Demirel, vakıf olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan yardımlarının devam ettiğini ve ilk etapta tespit ettikleri 120 aileye destek olduklarını bildirdi. Her yıl yapılan yardımlardan farklı olarak bu yıl ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi yerine alışveriş çeki gönderildiğini anımsatan Demirel, şöyle konuştu: "Ailelerin ihtiyaçlarına göre yardımlarımızı yapıyoruz. Vakfımıza katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Hizmetlerimiz çerçevesinde fakirlere ulaşıyoruz. Onları evlerinde ziyaret edip ihtiyaçlarını tespit ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca vakfımız fitre ve zekatları da kabul ediyor. Vakfa verilen fitre ve zekatlar, amacına uygun şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler