YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Bolu'da bir araya gelen motosiklet tutkunları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehir turu etkinliği düzenlendi. 

Bolu'da bir araya gelen motosiklet tutkunları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehir turu etkinliği düzenlendi. Hürriyet Caddesi'nde motosikletlerini Türk bayraklarıyla süsleyen grup, daha sonra şehir turu attı. Grup adına açıklama yapan Mustafa Kanlıcalıoğlu, çocukların bayramına katkı sağlamak için toplandıklarını söyledi. Vatandaşlara güzel bir görsel şölen yaşatmayı amaçladıklarını vurgulayan Kanlıcalıoğlu, "Bu bir ilk. Gelecekte daha geniş katılımlı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz. İnşallah 19 Mayıs’ta da daha kalabalık bir grupla etkinliğimizi yapacağız" ifadesini kullandı. Kanlıcalıoğlu, kurdukları grubun 43 üyesi bulunduğunu belirterek, "Grubumuzda kadın sürücülerimiz de var. Antalya ve İzmir'den üyelerimiz var. Biz sadece motor sürüyoruz, hız yapmıyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler