YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bbp'li Başkandan Bozuk Bebek Maması Satan Marketlere Sert Tepki

Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, geçen hafta içinde kent merkezinde bulunan marketlerde yaptığı denetimlerde raflarda tarihi geçmiş

Bbp'li Başkandan Bozuk Bebek Maması Satan Marketlere Sert Tepki

Mutlu YUCA- Taner BAYAR/BOLU, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, geçen hafta içinde kent merkezinde bulunan marketlerde yaptığı denetimlerde raflarda tarihi geçmiş bozuk ürünler tespit etti. Marketlerde, aralarında bebek mamalarının da bulunduğu son kullanma tarihi 2013 yılı olan bozuk ürünlerin görülmesi, kentte büyük tepki çekti.
BBP İl Başkanı Alan, kent merkezinde bozuk ürün satan marketlerin sahiplerine sert tepki göstererek, şunları söyledi:
"Bolu Belediyesi, içerisinde yerel marketlerin de bulunduğu marketlerde denetleme yaptı. Tarihi geçmiş, bozuk çocuk maması satan marketler tespit edildi. Hiç mi utanma yok, hiç mi vicdan yok? 'Benim eşim de buraya gelip çocuk maması almış olabilir' diye hiç mi empati duymuyorsun? Bütün çocuklar bizim çocuklarımız. Bolu'nun ekmeğini yiyip, Bolu'nun insanından para kazanıp, adilik yapmak, hainlik yapmak bu olsa gerek. Ha vatan haini, ha bunlar, hiçbir farkı yok benim için. En küçük bir yanlışınız olduğunda çıkıp tekrar açıklayacağım ama bu sefer kapınızın önüne gelip hiçbir müşteriyi içeriye sokmayacağım. Ayağınızı denk alın."
BESYO SINAVINDA LİSTE KARMAŞASI
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu kazanan öğrencilerin isimlerinin üniversitenin resmi internet sitesinden açıklanmasının ardından üç kez değiştirildiğini de iddia eden Alan, bu konuda da şunları söyledi:
"Üniversitenin resmi internet sitesine bakan öğrenciler açıklanan listede sınavı kazandıklarını gördüler. Listede bulunan 9 kişi ertesi gün değişen listeyle karşılaştılar. Sınavı kazanan öğrenciler yedek listeye alındı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi sınav sonuçlarını hesaplamada hata yapmaktadır. Üniversitemiz akademik açıdan yetersiz mi bunu sormak istiyorum. Üniversitenin resmi sitesinden açıklanan listeye göre kazandığını sanan arkadaşlarımız ertesi gün kazanamadığını görünce hayalleri yıkıldı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun bu hatayı acilen düzeltmesini istiyoruz."

Bbp'li Başkandan Bozuk Bebek Maması Satan Marketlere Sert Tepki

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler