YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Şehirde başta trafik olmak üzere ne konuda olursa olsun, eksiklik gördüğünüzde bize bildirmeniz asli görevinizdir"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Şehirde başta trafik olmak üzere ne konuda olursa olsun, eksiklik gördüğünüzde bize bildirmeniz asli görevinizdir" dedi.

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk tarafından özel bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Yılmaz, taksicilerden gelen her türlü teklife açık olduklarını, tekliflerin ayağının yere basması gerektiğini söyledi.

Taksicilerin sıkıntılarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Sizlerden gelen teklifler bizim için gerçekten önem arz ediyor ve uygulanabilir olanları gerçekleştirmek için elimizden geleni yaparız. Sizler iş gereği şehirde en çok gezen ve birçok eksikliği gören insanlarsınız. Şehirde başta trafik olmak üzere ne konuda olursa olsun, eksiklik gördüğünüzde bize bildirmeniz sizin asli görevinizdir."

Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler