YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bolu’da kan donduran tecavüz olayı

Bolu’da, aşırı alkol alarak zorla araca bindirdikleri kadını ormanlık alana götürerek zorla tecavüz eden iki...

Bolu’da kan donduran tecavüz olayı

Bolu’da, aşırı alkol alarak zorla araca bindirdikleri kadını ormanlık alana götürerek zorla tecavüz eden iki şahıs adliyeye çıkarıldı.

Olay, geçen Cuma gecesi saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Gölköy Kavşağı’nda bir mekanda aşırı derecede alkol alan S.B. ve A.Ç. isimli iki şahıs, 14 BC 505 plakalı flash marka otomobille Paşaköy Kavşağı’nda yapılan alt geçitten Paşaköy Mahallesi’ne giriş yaptı. İki şahıs, bu sırada yolda yürüyen yalnız bir kadını fark etti. S.B.’nin kullandığı otomobil, ismi açıklanmayan kadının yanında durdu. Alkollü iki şahıs, kadını zorla arabaya bindirdi. Korkulu anlar yaşayan kadını evine bırakacaklarını söyleyen şahıslar, kadını Çakmaklar Çamlığı’nda bulunan ormanlık alana götürdü. S.B. ve A.Ç., burada kadınla zorla ilişkiye girdi. Çaresiz kadın ağlamaya başlayınca, şahıslar korkarak kadının ağzını ve kollarını ormanlık alanda koli bandıyla bağladı. Bolu merkezine gelindiğinde arabanın önünde oturan A.Ç., evine gitmek üzere otomobilden indi. Arkada oturan kadın, bir anda kapıyı açarak atlamak istedi. Bir süre ayakları yerde sürüklenen kadın, kendini Beşkavaklar Mahallesi’nde araçtan dışarı attı. Sürücü S.B. de korkarak olay yerinden kaçtı. Kadının saat 01:00’de vatandaşların yardımıyla kollarındaki bantlar çözüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü şahitleri ve kadının ifadesi doğrultusunda şahısları aramaya başladı.Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipler, ifadeler doğrultusunda Bolu merkezinde bulunan flash marka araçların kayıtlarını çıkarttı. Araçların sahipleri tek tek ifadeye çağırılırken, 15’inci araçta iki şahıs yakayı ele verdi. A.Ç’ye ait araç tecavüze uğrayan kadının ifadeleriyle örtüşünce polis A.Ç.’ye olay gecesi ile ilgili sorular sordu. Çelişkili ifadeler veren A.Ç. suçunu itiraf etti. Olay sırasında otomobili kullanan S.B. de sanayideki işyerinde gözaltına alındı. Emniyette suçlarını itiraf eden ve alkollü olduklarını söyleyen şahıslar adliyeye çıkarıldı.Kadının ise şahıslardan şikayetçi olduğu ve bir süre tedavi göreceği ifade edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler