YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bolu'da "Mavi Kapak Kampanyası" -Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -"Bolu Belediyesi, en çok kapak toplayıp engelli vatandaşlaratekerlekli sandalye dağıtan Türkiye'nin ikinci belediyesi oldu"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi'nin en çok mavi kapak toplayarak, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtan ikinci belediye olduğunu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi'nin en çok mavi kapak toplayarak, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtan ikinci belediye olduğunu söyledi.

Bolu Belediyesi ve Bolu Emniyet Müdürlüğü'nce toplanan mavi kapaklarla alınan 10 tekerlekli sandalye için müdürlükte tören düzenlendi.

Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, belediyenin başlattığı kampanyaya vatandaşların ve kuruluşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Bolu Belediyesi projeye yapılan katkılarla en çok kapak toplayıp engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtan Türkiye'nin ikinci belediyesi oldu. Projemize destek veren kurum ve kuruluşlarımızı, evlerinde biriktirdikleri kapakları getirerek katkıda bulunan vatandaşlarımızı yürekten kutluyor, katkılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Törende, ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Yılmaz, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği Genel Başkanı Nedim Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler