YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bolu’da Okullar Yarın Tatil

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kendisine ait twitter hesabından yayınladığı mesajla, Bolu genelinde yarın tüm okulların...

Bolu’da Okullar Yarın Tatil

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kendisine ait twitter hesabından yayınladığı mesajla, Bolu genelinde yarın tüm okulların tatil edildiğini açıkladı.

Kenti etkisi altına kar yağışı sonrası eğitimde de aksaklıklar yaşandı. Bolu’da özellikle taşımalı eğitim gören öğrenciler, okullarına geç kaldı. Nurcan Çınar isimli bir öğrenci, twitter hesabından Vali İbrahim Özçimen’e seslenerek, “Vali amca, okullar tatil olmalı. Okula yarım saat geç geliyoruz” dedi. Mesajı okuyan İbrahim Özçimen de kendisine ait twitter hesabından müjdeli haberi verdi. Mesaj yayınlayan Özçimen, “Meteorolojik tahminler gereğince yarın okullarımızı tatil ediyoruz” dedi.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, kar yağışının da yarın da etkisini artıracak olması nedeniyle Bolu genelindeki tüm okullar bir gün (yarın) süreyle tatil edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler