YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boluspor Basketbol Takımı Rakibini Kolay Geçti

Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselme play-off ikinci müsabakasında Çankırı Demirspor’u 88-68 yendi.Maçın...

Boluspor Basketbol Takımı Rakibini Kolay Geçti

Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselme play-off ikinci müsabakasında Çankırı Demirspor’u 88-68 yendi.

Maçın ilk çeyreğini 25-18 önde tamamlayan Boluspor Basketbol takımı, ikinci periyotta skor ve oyun üstünlüğünü sürdürdü ve soyunma odasına da 39-36 üstün gitti. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Boluspor, 3. çeyreği 63-52 maçı da 88-68 kazandı.

Bu galibiyetle Boluspor Basketbol takımı Türkiye Basketbol Federasyonu 2012-2013 sezonunda 83 takım ile başlayan EBBL ligi grup şampiyonluğu ardından Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde en başarılı olan 12 takım arasına kalmayı başardı. Kırmızı beyazlılar Adanaspor-Şişli maçının galibi ile ikinci lige yükselme final grubu öncesi son eleme maçını oynayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler