YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boluspor Fenerbahçe'den Taşkıran Ve Okutan Ile Sözleşme Imzaladı

- TFF 1'inci lig takımlarından Boluspor, Fenerbahçe'den kaleci Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık, Melih Okutan ile de 3 yıllık sözleşme

Boluspor Fenerbahçe'den Taşkıran Ve Okutan Ile Sözleşme Imzaladı

- TFF 1'inci lig takımlarından Boluspor, Fenerbahçe'den kaleci Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık, Melih Okutan ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Boluspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den kaleci Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'ı renklerine bağladı. Boluspor tesislerinde Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın katıldığı imza töreninde sarı lacivertli takımın 21 yaşındaki oyuncusu Melih Okutan ile 27 yaşındaki kaleci Ertuğrul Taşkın kendilerini kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. Transfer ücretinin yarısına Bolulu işadamı Oktay Ercan'ın sponsor olduğunu açıklayan Başkan Çarıkçı, "Transferin geri kalan kısmını yönetim kurulu üyeleri kendi ceplerinden verecekler. Boluspor'un şu an ne FİFA'ya, ne UEFA'ya, ne de federasyona borcu var. En borçsuz kulüp biziz. Sponsorlarımızda sağ olsunlar destek veriyorlar. Fenerbahçe ile ortak bir altyapı projesine başlamayı planlalıyoruz. Bu konuları sonra konuşacağız. Aynı zamanda milli maç arasında Boluspor ve Fenerbahçe bir hazırlık maçı oynayacak" diye konuştu.
Boluspor'un hedefleri doğrultusunda çalışacağını ifade eden Taşkıran şunları söyledi:
"Boluspor’un hedefleri var. Bende bu hedefler doğrultusunda çalışacağım. Transfer kısa bir sürede gerçekleşti fakat çabuk adaptasyon sağlayacağıma inanıyorum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Okutan ise futbol kariyerinde yeni bir sayfa açacağını söyleyerek, "Hedefi olan bir camiaya geldim. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah sezonu başarılı ve şampiyon bir şekilde bitiririz. Taraftarımızı ve camiayı mutlu etmeyi başarırız. Bu doğrultuda çalışacağımı da söz veriyorum" diye konuştu.

Boluspor Fenerbahçe'den Taşkıran Ve Okutan Ile Sözleşme Imzaladı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler