YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Davutoğlu: Chp'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2)

MÜSİAD BOLU ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinin ardından MÜSİAD Bolu Şubesi'nin açılışına katıldı. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent

Davutoğlu: Chp'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2)

MÜSİAD BOLU ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDI
Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinin ardından MÜSİAD Bolu Şubesi'nin açılışına katıldı. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ali Babacan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile birlikte okunan duaların ardından açılış kurdelesini kesti.
Davutoğlu, "Bolu'daki iş dünyası arasındaki işbirliğinin artmasını diliyorum. MÜSİAD başkanından da rica ediyorum, MÜSİAD'ın olmadığı il kalmasın" diye konuşurken, "Ya Allah, Bismillah" diyerek kurdeleyi kesti.
Davutoğlu ve beraberindekiler daha sonra Tokad-ı Hayreddin türbesini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Arınç ve Babacan'ın türbe ziyaretini basın mensuplarının takip etmesine izin verilmedi. Yaklaşık bir saat türbede kalan Davutoğlu, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi ziyaretlerini iptal ederek Atatürk Stadyumu'ndan yoğun yağmur yağışı altında helikoptere binerek Ankara'ya hareket etti.

Davutoğlu: Chp'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2)Davutoğlu: Chp'de Aşçı Yok, Yamağı Bile Yok (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler