YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha Yurt - Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Bayram Namazını Köyde Kıldı (3)

"HER KİLOMETRESİNİ YÜRÜYEREK GİDECEĞİZ, ADALETİ BULUNCAYA KADAR YÜRÜYECEĞİM" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara'dan yola çıktık, İstanbul'a gideceğiz. Her kilometresini yürüyerek,

"HER KİLOMETRESİNİ YÜRÜYEREK GİDECEĞİZ, ADALETİ BULUNCAYA KADAR YÜRÜYECEĞİM"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ankara'dan yola çıktık, İstanbul'a gideceğiz. Her kilometresini yürüyerek, gideceğiz. Adaleti buluncaya kadar yürüyeceğim. Haksızlıklara karşı durmak için yürüyeceğim. Adalet terazisinde denge vardır. Adalet terazisi, egemenlerin terazisi değildir. Hepimizin, o terazinin dengesi bozulmasın; diye mücadele etme görevi var" dedi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 11'inci gününde, yürüyüşe katılanlarla bayramlaştı. Adalet ve hak için yürüdüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Kendimiz için yürümüyoruz. Ülkemiz için bayrağımız için çocuklarımız için yürüyoruz. Bu güzel vatanda, cennet Türkiye'de birlikte yaşamak istiyoruz. Huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kavga, gerginlik, dövüş, terör istemiyoruz. Bir arada, beraber, huzur içinde yaşamak istiyoruz. O nedenle adalet istiyoruz. Adalet olacak ki devlet olsun. Adalet olacak ki huzur olsun. Adalet olacak ki kul hakkı yenmesin" diye konuştu.

"ADALET TERAZİSİ, EGEMENLERİN TERAZİSİ DEĞİLDİR"
Adaleti bulana kadar her kilometreyi yürüyeceğini vurgulayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
"11 gündür yollardayız. Allah, hepimizin yardımcısı olsun. Şunu herkesin bilmesini isterim. Ankara'dan yola çıktık, İstanbul'a gideceğiz. Her kilometresini yürüyerek, gideceğiz. Yürüyeceğim, adaleti buluncaya kadar yürüyeceğim. Haksızlıklara karşı durmak için yürüyeceğim. Bir vatandaşımız adalet terazisini gösteriyor. Adalet terazisinde denge vardır. Adalet terazisi, egemenlerin terazisi değildir. Adalet terazisi, hakkın ve adaletin terazisidir. Dolayısıyla hepimizin, o terazinin dengesi bozulmasın; diye mücadele etme görevi vardır. Bunu yapacağız"

EŞİYLE BEYAZ GÜVERCİN UÇURDU
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'ne katılanlara hitap etmesinin ardından yürüyüşçülere karanfil dağıttı. CHP Lideri, eşi Selvi Kılıçdaroğlu'yla birlikte beyaz güvercin de uçurdu.

Görüntü Dökümü:
----------------------------
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları
-Kılıçdaroğlu ve eşinin beyaz güvercin uçurması
-Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşçülere karanfil dağıtması
-Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşçülerle bayramlaşması
-Detaylar

Haber: BOLU, (DHA)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler