YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evkur Yeni Malatyaspor Kondisyon Arttırıyor

Mutlu YUCA / BOLU, (DHA)- BOLU'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor,

Evkur Yeni Malatyaspor Kondisyon Arttırıyor

Mutlu YUCA / BOLU, (DHA)- BOLU'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, fizik kondisyon üzerinde durdu.
Süper Lig'in yeni takımlarından Evkur Yeni Malatyspor, bugün sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yaptı. Otelin sahasındaki sabah antrenmanına düz koşuyla başlayan futbolcular pas çalışması yaptı. Özellikle dün sıcak havada bunalan futbolcular, bugün serin havada çalıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman boyunca futbolcularıyla yakından ilgilendi ve saha içinde yapmaları gerekenleri anlattı.
RAVCI: "HEDEF KALICI OLMAK"
Sportif Direktör Ali Ravcı, Bolu kamplarının sorunsuz şekilde devam ettiğini söyledi. Ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini ifade eden Ali Ravcı, şöyle konuştu:
"Ligde kalmanın çok zor olduğunu bildiğimiz için ona göre kadro kurma hedefimiz var. Daha dinamik, lige renk katan, taraftarımızı heyecanlandıracak ve her şeyden önce centilmence ve iyi futbol oynayan bir ekip oluşturmanın peşindeyiz. İnşallah bu dediklerimizin hepsini gerçekleştirip, lige güzel bir başlangıç yaparız."
Ali Ravcı, transfer çalışmalarına konusunda da şunları söyledi:
"Görüştüğümüz ve alacağımız oyuncular var. Zamanımız biraz daraldığı için görüştüğümüz oyuncuların bir an önce transfer edilebilmesine çalışıyoruz. Yeni transferlerilmize birkaç gün izin verdik. Birinci kampın sonunda transferin yüzde 80 ile 90'ı tamamlanmış olur. İkinci kampa bir ya da iki eksik oyuncu ile hazır bir şekilde girmiş olacağız."

Evkur Yeni Malatyaspor Kondisyon ArttırıyorEvkur Yeni Malatyaspor Kondisyon ArttırıyorEvkur Yeni Malatyaspor Kondisyon Arttırıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler