YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gerede'de Yaylada Mahsur Kalan 24 Kişi Kurtarıldı

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Arkut Dağı yaylasına Off-Road yapmak için gelen ve araçları kara saplanması nedeniyle mahsur kalan 24

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Arkut Dağı yaylasına Off-Road yapmak için gelen ve araçları kara saplanması nedeniyle mahsur kalan 24 kişi İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı" dedi.

Baygın, AA muhabirine, Gerede'nin Arkut Dağı yaylasına 9 arazi aracıyla Off-Road yapmak için 24 kişinin geldiğini, kar kalınlığının bölgede yaklaşık bir metre olduğunu, araçların kara saplanması nedeniyle 24 kişinin yaylada yaklaşık 3 saat mahsur kaldığını söyledi.

Yaylada mahsur kalan 24 kişinin jandarmayı arayarak yardım istediğini ifade eden Baygın, "Olay yerine gelen jandarma ekipleri kara saplanan araçları çıkartacak araçları olmadığı için İl Özel İdaresi ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine greyderle giden ekipler karda mahsur kalan 24 kişinin araçlarını saplandıkları yerden kurtardı. Daha sonra mahsur kalan 24 kişi ekiplerle birlikte Gerede'ye geldi"

Muhabir: Emin Gürbüz

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler