YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Grekoromen Güreş Milli Takımı Bolu'da Avrupa Şampiyonası'na Hazırlanıyor

  Rıza Kayaalp: "Burada en iyi şekilde hazırlanıp Avrupa Şampiyonasına gitmek istiyorum"   Grekoromen Güreş Milli Takımı, Sırbistan'ın Belgrad kentinde 2-7 Mayıs tarihlerinde

Rıza Kayaalp: "Burada en iyi şekilde hazırlanıp Avrupa Şampiyonasına gitmek istiyorum"

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Sırbistan'ın Belgrad kentinde 2-7 Mayıs tarihlerinde yapılacak Avrupa Güreş Şampiyonası için Bolu Aladağ'da kampa girdi.
Aladağ Kamp Eğitim Merkezi'nde 23 sporcunun bulunduğu kampta Dünya ve Avrupa Şampiyonu Rıza Kayaalp de yer aldı. Kayaalp, omzundaki ağrı nedeniyle sabah yapılan antrenmana katılmadı. Milli güreşçiler, 5 Nisan'a kadar sürecek kampta günde çift antrenman yaparak güç depolayacak. Kampın ardından 10 sporcu ile Bulgaristan'da düzenlenecek turnuvaya katılacak milli takım, ardından Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek.
Grekoromen Güreş Milli Takımı Antrenörü Remzi Öztürk, Avrupa Şampiyonası öncesindeki yükleme kampını Aladağ'da yaptıklarını söyleyerek, "5-6 Mayıs tarihlerinde Sırbistan'da Avrupa Şampiyonası var ve tarihi yaklaştı. Arkasından 10 gün sonra Azerbaycan Bakü'de İslam Oyunları var. Dolayısıyla yoğun ve arka arkaya gelen programlar var. Burada biraz daha aerobik kapasiteyi zorluyoruz" dedi.
Takımda ufak tefek sakatlıklar olduğunu ifade eden Öztürk, "Bu nedenle çalışmalarımız zaman zaman istediğimiz gibi olamayabiliyor. Rıza Kayaalp'in omzunda bir sakatlığı var ve tedavisi devam ediyor. Her türlü olumsuzluğa, imkansızlıklara ve engellemelere rağmen biz elimizden geldiğince en iyi şekilde hazırlanıp en iyi neticeleri almak istiyoruz. Zaman zaman sakatlıkları olan arkadaşlarımız bile fedakarlıklar yapıyorlar. Şu an kampta 23 sporcu var fakat U-23'den gelecek arkadaşlarımız var. 6-7 Nisan'da Bulgaristan turnuvasından sonra Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan takım sekillenmiş olacak" diye konuştu.
Rıza Kayaalp ise Bolu kampını en iyi şekilde değerlendirerek Avrupa Şampiyonası'na gitmek istediğini söyledi. Kayaalp, "Burada yükseklik kampındayız ve burayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Burada en iyi şekilde hazırlanıp Avrupa Şampiyonasına gitmek istiyorum. Çok yüklenmeyle alakalı olarak omzumda bir ağrı oluştu. MR çekilecek ve ona göre bir tedavi süreci geçireceğim. Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şu an önlem amaçlı antrenmanlara katılmıyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Antrenmandan görüntü
-Rıza Kayaalp'in görüntüsü
-Remzi Öztürk röp
-Rıza Kayaalp röp

HABER - KAMERA: Mutlu YUCA/BOLU(DHA)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler