YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güney Kore'den Gazi Torunlarına Burs

BOLU/DÜZCE (AA) - Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Savunma Ateşesi Kurmay Albay Jooseong Han, Bolu ve Düzce'de Kore gazileri için düzenlenen programlara katıldı.

Düzce Han, Bolu'daki programın ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı emekli Albay Şükrü Tandoğan ile derneğin Düzce Şubesi'ni ziyaret etti. Han, Kore gazilerine destek vermenin görevleri arasında yer aldığına dikkati çekerek, "Kore halkı çok zaman geçmesine rağmen sizi unutmadı. Asla da unutmayacağız. Bugün buraya Kore Savaşı'nda gazi olan büyüklerimizin torunlarına burs vermek için geldik. Yeterli olmadığını biliyorum ama halkımızdan gelen bir hediyedir. Lütfen kabul edin" şeklinde konuştu. Han, konuşmasının ardından 4 gazinin torununa burs belgelerini takdim etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler