YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasta Taşıyan Ambulans Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Mutlu YUCA/ BOLU, Kaza saat 11.30 sıralarında, D-100 Karayolu Sanayi kavşağında meydana geldi. Ali Çiftçi yönetimindeki 14 EZ 152 plakalı

Hasta Taşıyan Ambulans Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Mutlu YUCA/ BOLU, Kaza saat 11.30 sıralarında, D-100 Karayolu Sanayi kavşağında meydana geldi. Ali Çiftçi yönetimindeki 14 EZ 152 plakalı özel bir hastaneye ait ambulans, kavşakta İbrahim Bakırcı'nın kullandığı 14 DG 318 plakalı traktörle çarpıştı. Kazanın ardından traktöre ait römork yerinden çıkarken, ambulans ise orta refüje savruldu. 112 Acil ekipleri kazada yaralanan ambulans sürücüsü Ali Çitfçi ile traktör sürücüsü İbrahim Bakırcı'yı ambulanslara taşıyarak ilk müdahalede bulundu. Hastanedeki tedavisinin ardından ambulansla evine götürülen 85 yaşındaki Hasan Saraç ise sağlık ekipleri tarafından başka bir ambulansa taşındı.
Hasan Saraç'ın oğlu Necati Saraç traktör sürücüsüne tepki göstererek, "Hastaneden çıkıp eve gidiyorduk. Traktör birden önümüze çıktı ve kaza yaptık. Söylenecek başka bir şey yok" dedi.
Kazanın ardından yaralılar Özel Çağsu Hastanesi ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hasta Taşıyan Ambulans Traktöre Çarptı: 2 Yaralı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler