YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komandolar Yaşlıların Gönüllerini Aldı

Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, 2'nci Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ile subay ve astsubaylar İzzet Baysal Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Komandolar Yaşlıların Gönüllerini Aldı

Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, 2'nci Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ile subay ve astsubaylar İzzet Baysal Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Tuğgeneral İsmail Güneşer yaşlı kadınların ellerini öptü. Tuğgeneral Güneşer, subay ve astsubaylar yaşlıların yanlarına oturarak, sohbet ettiler. Huzurevinde kalan 82 yaşındaki Ramazan Günaydın konukları için şiir okurken, duygusal anlar yaşattı.
Yaşlılara her daim sevgi, saygı ve minnet duygularının gösterilmesi gerektiğini belirten Tuğgeneral Güneşer, "Bu insanlarla birlikte olmak sevgi, saygı ve minnet duygumuzu göstermek Türk milletinin en önemli geleneklerinden biridir. Bu hislerimizi belirli dönemlerde söylemek yanlış olur. Gençlerimizin her zaman yaşlılara bu duygularını her daim göstermeleri gerekir" dedi.
Tuğgeneral Güneşer ile subay ve astsubaylar daha sonra yaşlılara hediyeler verirlerken, yaşlılar komandoların ziyaretinden memnun kaldılar.

Komandolar Yaşlıların Gönüllerini AldıKomandolar Yaşlıların Gönüllerini Aldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler