YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mirzabeyoğlu, Cezaevinden Çıktı

BOLU  (AA) - İBDA/C davası hükümlüsü ve kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş, Bolu Cezaevinden tahliye edildi.

İBDA/C davası hükümlüsü ve kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş, Bolu Cezaevinden tahliye edildi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliye kararı üzerine tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Ceza infaz Kurumu Yerleşkesinden çıkan Erdiş, kapıda havai fişeklerle karşılandı. Cezaevi önünde kendisini bekleyenlerle kucaklaşan Erdiş, gazetecilerin tahliyeye ilişkin görüşünü sorması üzerine "Vatana ve millete hayırlı olsun" dedi. Erdiş, daha sonra otomobile binerek İstanbul'a hareket etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler