YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orgeneral Çolak Bolu'da Askeri Birlikleri Denetledi

Mutlu YUCA/BOLU, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birlikleri denetlemek için Bolu'ya gelen Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Baruş'u makamında ziyaret etti.

Orgeneral Çolak Bolu'da Askeri Birlikleri Denetledi

Mutlu YUCA/BOLU, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı birlikleri denetlemek için Bolu'ya gelen Orgeneral Salih Zeki Çolak, Vali Baruş'u makamında ziyaret etti. 4'üncü Kolordu Komutanı ve Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Faruk Şencan ile birlikte kente gelen Orgeneral Çolak, Valilik binası önünde Vali Baruş, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzel ve Bolu Garnizon Komutanı Piyade Albay Muammer Alper tarafından karşılandı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Orgeneral Çolak daha sonra Baruş'un makamına geçti.
Orgeneral Çolak, terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı başarılı operasyonlarıyla bilinen General Eşref Bitlis Kışlası'nda kurulu bulunan 2'inci Komando Tugay Komutanlığı'ndaki askeri birlikleri denetleyerek askeri yetkililerden bilgi aldı.

Orgeneral Çolak Bolu'da Askeri Birlikleri DenetlediOrgeneral Çolak Bolu'da Askeri Birlikleri DenetlediOrgeneral Çolak Bolu'da Askeri Birlikleri Denetledi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler