YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tavuk Budu Karşılığı Fuhuş

BOLU, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri fuhuş ihbarı üzerine Karaçayır Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi. Polis, H.A.

BOLU, Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Bürosu ekipleri fuhuş ihbarı üzerine Karaçayır Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi. Polis, H.A. adlı kadın ile fuhuşa aracılık yapan İ.T. ve kadınla birlikte olan M.A.'yı gözaltına aldı. 1i kadın 3 kişi ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. M.A., ifadesinde bir tavuk entegre firmasında çalıştığını, firmanın Kurban Bayramı nedeniyle çalışanlarına tavuk hediye ettiğini belirterek, 100 TL parasının olmaması üzerine H.D.'nin 4 kilogram tavuk budu karşılığında birlikte olmayı kabul ettiğini ifade etti. H.D., İ.T. ve M.A. ifadelerinin alınması ardından adliyeye sevk edilirken, serbest kaldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler