YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tavuk Çiftliği Işçisi Evinde Tüfekle Öldürüldü

- BOLU'nun Dörtdivan İlçesi'nde tavuk çiftliğinde çalışan işçi 36 yaşındaki Hasan Mitiler, evinde av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi

- BOLU'nun Dörtdivan İlçesi'nde tavuk çiftliğinde çalışan işçi 36 yaşındaki Hasan Mitiler, evinde av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi arıyor.
Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Hasan Mitiler'in yalnız oturduğu evinden gelen silah sesini duyan komşuları eve gitti. Hasan Mitiler'i yerde kanlar içinde bulan komşuları polise haber verdi. Polis ile birlikte gelen 112 acil ekibinin yaptığı kontrolde Hasan Mitiler'in öldüğü belirlendi.
Yapılan incelemede Hasan Mitiler'in, av tüfeği ile başına ateş edilerek öldürüldüğü ve şüphelinin kaçtığı tespit edildi. Kahramanmaraş'tan çalışmak için ilçeye geldiği belirtilen Mitiler'in cesedi otopsi için Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cinayetle ilgili olarak H.A.'nın arandığı bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler