YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Ağustos Zafer Bayramı

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Özçelik, mesajında, istikbalini büyük mücadeleler neticesinde kanıyla canıyla kazanan Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta haklı bir gurur yaşadığını kaydetti. Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihini hiçbir zaman unutmaması gerektiğini belirten Özçelik, bugün geçmişten ibret alınmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Mesajında, "30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti'nin doğduğu gündür" diyen Özçelik, şöyle devam etti: "Bu büyük zaferin, bu mutlu yıldönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu kutluyor, başta Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler