YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz:

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, herkese her noktada hizmet edeceklerini belirterek, "Burdur halkından biraz sabır istiyoruz" dedi. 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, herkese her noktada hizmet edeceklerini belirterek, "Burdur halkından biraz sabır istiyoruz" dedi. Köprübaşı mevkisindeki asfaltlama çalışmalarını inceleyen Ercengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve başlamalarının üzerinden henüz 3 hafta geçtiğini hatırlatarak, ilk etapta alt yapı sorunlarını gidermeye başladıklarını söyledi. Belediyenin iş sırasını ve önceliklerini doğru saptaması gerektiğini vurgulayan Ercengiz, "Birimlerimiz çalışma yapıyor. Eksiklerimizi ortaya koyuyoruz. Herkese her noktada hizmet edeceğiz. Burdur halkından biraz sabır istiyoruz. Kaynaklarımızı da doğru kullanacağız. Çünkü kullandığımız para, Burdur halkının. Yaptığımız işi bir kere ve temiz şekilde yapacağız" diye konuştu. Ercengiz, belediyenin İller Bankası'na borcu olduğunu ancak kendi döngüsü içinde emlak gelir vergisi, su tüketim ve çevre temizlik vergileri gibi kalemleri bulunduğunu bildirdi. Bu kalemlerin tahsilatlarında bir takım sıkıntılar yaşandığını ifade eden Ercengiz, şöyle konuştu: "Bazı işleri yaparken elinizde paranızın olması lazım. Bizim düşüncemiz önce elimizdeki kaynakları ortaya koyalım. Tahsil edilmemiş bir takım geçmişe dönük alacaklar var. Bunları vatandaşımızın belediyeye ödemesini sağlayalım. Bir takım kolaylıklar varsa bunların yolunu gösterelim. Öncelikle kaynaklarımızı belirleyelim. Ondan sonra gerçek anlamda hayata geçireceğimiz projeleri ortaya koyalım." Ercengiz, halkın mesire alanlarından faydalanmalarını istediklerini bu kapsamda Kent Ormanı ve Halk Plajı'nda güzelleştirme çalışması yaptıklarını kaydetti. Gazi Caddesi'nin iki yönlü trafiğe açılması için bir takım düşünceleri olduğunu anlatan Ercengiz, kentin alt yapı sorunlarını çözmek için gerekli ekipmanların bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler