YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burdur'daki Deprem

BURDUR (AA) - Burdur'un Ağlasun ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremde ilçe merkezi ve köylerinde hasarlı binaya rastlanılmadığı bildirildi. 

BURDUR Yönetim Merkezi tarafından Burdur'a bağlı ilçe ve köylerindeki yetkililerle yapılan görüşmelerde, can ve mal kaybı olmadığı bilgisinin alındığı belirtildi. Yapılan çalışmalar sonucu Burdur Valiliğinin bilgilendirildiği ifade edilen açıklamada, "AFAD İl Müdürlüğü Arama Kurtarma ve Hasar Tespit ekipleri tarafından gece boyunca Ağlasun ilçe merkezi ile Yazır, Hisarköy, Aşağıyumrutaş ve Yukarıyumrutaş köylerinde yapılan incelemelerde herhangi bir can ve mal kaybına, ağır-orta hasarlı binaya rastlanılmamıştır" denildi. AFAD Planlama Zarar Azaltma ve İyileştirme Şube Müdürlüğü teknik personelleri tarafından detaylı hasar tespit çalışmaları ile jeolojik incelemelere başlanıldığı belirtilen açıklamada, depremin artçılarının anlık olarak takip edildiği kaydedildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler