YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzne gelen asker annesini evde ölü buldu

Burdur'da annesini tedavi ettirmek için birliğinden izin alıp evine dönen asker, annesini ölü buldu.

İzne gelen asker annesini evde ölü buldu

Burdur'da annesini tedavi ettirmek için birliğinden izin alıp evine dönen asker, annesini ölü buldu.

Olay, gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Uzun süredir zehirli guatr hastası olan Füsun Sarıkaya (51), dün İzmir Narlıdere'de askerliğini yapan ve terhisine 2,5 ay kalan oğlu Gökhan Kirişçi'yi telefonla aradı. Hastalığının çok ilerlediğini belirten Füsun Sarıkaya, oğlunun izin alıp kendisini doktora götürmesini istedi. Bunun üzerine Gökhan Kirişçi, birliğinden izin alarak dün saat 22.30 sıralarında Burdur Merkez Emek Mahallesi Farabi Sokağı'ndaki evlerine geldi.

Zili çalan Gökhan Kirişçi, kapıyı açan olmayınca evin açık olan penceresinden içeriye girdi. Salon lambasını yakan genç asker, annesini bir battaniyenin altında hareketsiz şekilde buldu. Annesinin cesedini gören genç askerin feryadına komşuları yetişti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerinde Füsun Sarıkaya'nın öldüğü belirlendi.Füsun Sarıkaya'nın cesedi Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler