YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yatırım Destek Ve Tanıtım Ajansı Yetkilileri BURTRAK'ı Inceledi

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı yetkililerinin, Burdur Traktör Fabrikası'nda (BURTRAK) incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı yetkililerinin, Burdur Traktör Fabrikası'nda (BURTRAK) incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndan (BAKA) yapılan yazılı açıklamada, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in destekleriyle kente gelen ajans yetkililerinin, merkeze bağlı Gökçebağ köyünde yıllardır atıl durumda bekleyen BURTRAK'da inceleme yaptığı belirtildi.

Açıklamada, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, BAKA yetkilileri ve Özçelik'in de aralarında bulunduğu Burdur heyetinin, ajans yetkilileri Mahmut Muhiddin Keskin ile Samet Akyüz'e traktör fabrikası hakkında bilgi verdiği kaydedildi.

Burdur heyetinin, 1978-1984 yıllarında Japon İşbora markasıyla Türkiye'nin ilk çift çekişli traktörünün üretildiği, 724 dönüm arazi üzerine kurulu BURTRAK alanının bir çok avantajlarıyla sanayiye kazandırılması konusunda ajans yetkililerine görüşlerini aktardığı ifade edildi.

Muhabir: Gökmen Yüce

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler