YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Yaşındaki Merve Nur Yaşam Savaşını Yitirdi

İZNİK Kaza, İznik Belediyesi TOKİ Konutlarında kurban bayramının ikinci günü olan geçen Cuma günü meydana geldi. Evden markete ekmek almaya

15 Yaşındaki Merve Nur Yaşam Savaşını Yitirdi

İZNİK Kaza, İznik Belediyesi TOKİ Konutlarında kurban bayramının ikinci günü olan geçen Cuma günü meydana geldi. Evden markete ekmek almaya giden Merve Nur Zeytin'e, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Yenişehir istikametinden gelen İsmail E.'nin kullandığı 16 JN 115 plakalı otomobil çarptı.
Ağır yaralanan ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Merve Nur Zeytin, ambulans ile İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp yoğun bakım ünitesine alındı. Beyin ölümü gerçekleşen talihsiz Merve Nur bugün yaşamını yitirdi.
Kazanın ardından önce 'yaralama' suçundan adliyeye çıkartılan ve serbest bırakılan sürücü İbrahim E. bu kez, 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan ifadesi alınıp bir kez daha adliyeye çıkartılacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler