YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2010-2011 eğitim öğretim yılı sona erdi

2010-2011 eğitim öğretim yılı düzenlenen kapanış töreniyle sona ererken, öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline çıktılar.

2010-2011 eğitim öğretim yılı sona erdi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Etem Yaşar İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen kapanış törenine, Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kerdige, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ali Osman Cura, Burhan İnan, Akif Alanlar, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Çetin, okul müdürleri ile öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Şehit Etem Yaşar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Pusmaz, törenin açış konuşmasını yaparak. okul hakkında bilgi verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen´de yaptığı konuşmada, uzun ve yorucu bir maratonun ardından öğrencilerin tatil mutluluğunu birlikte yaşadıklarını belirterek, tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

Tatilin yan gelip yatmak olmadığını hatırlatarak konuşmasına başlayan Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, öğrencilerin tatilde sosyal ve sportif etkinliklere katılarak yeteneklerini daha iyiye götürmelerini öğütledi.

Başkan vekili Yıl maz, konuşmasında "Burada öğrencileri miz hem hüzünü hem de sevinci bir arada yaşıyorlar, çünkü bir kısmı okuldan mezun olmanın sevincini yaşarken diğerleri ise arkadaşlarını kaybetmenin hüznü nü yaşıyorlar.

Bugün ayrıca velileri mizde çocuklarının başarılarını görmenin mutluluğunu yaşıyor. Tüm öğrencilere tatilin yan gelip yatmak olmadı ğını hatırlatmak isterim. Özel sektör ile belediyelerin açtığı yaz spor okullarına devam ederek yetenekleri nizi daha güçlendirebilirsiniz.

Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Törende BP Petrolleri A.Ş. adına Berkan Özkan´a çok amaçlı salonun yenilenme si nedeniyle teşek kür plaketi Başkan Vekili Refik Yılmaz tarafından verilir ken, öğrencilere belgeleri İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kerdige ve Mehmet Ercümen ile protokol üyeleri tarafından verilirken tören okul folklor ekibini gösterileriyle son buldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler