YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

 Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "23 Nisan Çocuk Balosu" yapıldı.

Lösemili Çocuklar Vakfı Bursa Şubesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "23 Nisan Çocuk Balosu" yapıldı. Lösemi hastalığına yakalanmış ve iyileşmiş bazı çocukların katılımıyla bir otelde düzenlenen balo, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlk ve orta dereceli okullardan bir grup öğrencinin dans gösterisi, lösemili çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Daha sonra LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan ile lösemili çocuklar, "LÖSEV" temalı pastayı kesti. Balo, bir özel okulun orkestrasının seslendirdiği müzikler eşliğinde çocukların dans etmesi ve lösemili çocuklara hediyeler verilmesiyle sona erdi. Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin kurulduğu 1988 yılından bu yana kadar her yıl olduğu gibi merkezde ve tüm şubelerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladıklarını söyledi. Bursa'da LÖSEV çocukları için 23 Nisan gününü harika bir bir organizasyona dönüştürdüklerini dile getiren Özcan, "Çocuklara armağan edilen bu günün tadını çıkardılar. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, çocuklara armağan edilen ve dünyada eşi benzeri olmayan bu bayram için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler