YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl'de 8 yaşındaki kızı dedesi vurmuş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dün akşam saatlerinde silahtan çıkan kurşunla vurulan 8 yaşındaki kızı, dedesinin kazayla vurduğu ortaya çıktı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dün akşam saatlerinde silahtan çıkan kurşunla vurulan 8 yaşındaki kızı, dedesinin kazayla vurduğu ortaya çıktı.

Ağır yaralanan küçük kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Edinilen bilgilere göre, saat 21.00 sıralarında annesi Nesrin Ö. ile birlikte Yenice Mahallesi 2. Karanfil Sokak'ta yürüyen 8 yaşındaki Satı Ö., bir anda nereden geldiği belirlenemeyen kurşunun sağ göğsüne isabet etmesi sonucunda yaralandı. Kızının yere yığıldığını gören annesi, bağırarak yardım istedi. Küçük kız, babası Coşkun Ö.'nün aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

VURULDUĞU ACİLDE ANLAŞILDI

Havale geçirdiği iddiası ile özel araçla devlet hastanesine getirilen küçük kızın, kurşun isabet etmesi sonucu yaralandığını acil serviste bulunan doktorlar tespit etti. Ağır yaralanan küçük kız ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Acil servise getirilen kız, burada ameliyata alındı. Hayati tehlikesi devam eden Satı, daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Küçük kız, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olay ardından söz konusu sokağa gelen emniyet ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı. Aynı sokakta ikamet eden ancak ayrı yaşayan babası Coşkun Ö.’ye ait ev ile annesi Nesrin Ö.’ye ait iki ayrı evde araştırma yapıldı. Sokakta yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmazken, emniyet ekipleri araştırmayı genişleterek, diğer sokaklara taşıdı.2. Karanfil Sokak'ın hemen yanındaki Refah Sokak'ta yapılan araştırmalar sırasında, yerde kan izlerine rastlandı. Kan izlerinin olduğu bölgede yapılan araştırmalarda, kan izlerine yakın duvardaki dökülmeye dikkat çeken Emniyet Müdürü Murat Sevinç, duvarda kurşun çekirdeğine rastladı. Olay farklı bir boyut kazanırken, olayın nerede ve nasıl gerçekleştiği konusunda emniyet ekiplerinin araştırma ve soruşturması gece boyunca devam etti.

"BİR ŞEY OLSA SAKLAR MIYIM?"

Olayı anlatan anne Nesrin Ö., “Sokak üzerinde kızımla yürüdüğüm sırada, bir anda silah sesi geldi ve kızım yere düştü. Babası ve orada bulunan komşular çocuğumu kucaklayıp acile götürdüler. Ben de çocuğumun yanına bindim. Burada komşular söylesin. Ben bir şey olsa saklar mıyım? Yalan mı söyleyeceğim” demişti.

DEDESİ KAZAYLA VURMUŞ

İnegöl Emniyet Müdürü Murat Sevinç’in bizzat takip ettiği ve sabah saatlerine kadar devam eden inceleme, araştırma ve soruşturmada, küçük kızın annesinin babası olan Niyazi E. tarafından, kan izleri ve kurşun çekirdeğinin bulunduğu yerde kazayla vurulduğu tespit edildi. Kayıp olan dede Niyazi E.’yi arama çalışmalarına başlayan emniyet ekipleri, sabah saatlerinde dedeyi suç aleti tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.Sağlık raporu için hastaneye getirilen dede Niyazi E., “Kazayla oldu, pişmanım” dedi.

Mynet Youtube

İnegöl'de 8 yaşındaki kızı dedesi vurmuş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dün akşam saatlerinde silahtan çıkan kurşunla vurulan 8 yaşındaki kızı, dedesinin kazayla vurduğu ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler