YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmedinejad: Şeytanın Ölümü Ve Milletlerin Vahdeti Yakındır (2)

HUMEYNİ’NİN SÜRGÜNDE KALDIĞI EVİ ZİYARET ETTİ Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın anma etkinliğine katılmak üzere Bursa’ya gelen İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad,

Ahmedinejad: Şeytanın Ölümü Ve Milletlerin Vahdeti Yakındır (2)

HUMEYNİ’NİN SÜRGÜNDE KALDIĞI EVİ ZİYARET ETTİ
Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın anma etkinliğine katılmak üzere Bursa’ya gelen İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad, Cuma namazını Ulu Camii’nde kıldı. Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ile birlikte Ulu Camii’ye gelen Ahmedinejad’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Cami çıkışı 'Mücahit Erbakan' sloganları atıldı.
Ahmedinejad, daha sonra İran İslam Devrimi Lideri Ayetullah Humeyni'nin Ağustos 1964 ile Ekim 1965 tarihleri arasında sürgün sırasında kaldığı, merkez Yıldırım İlçesi Karaağaç Mahallesi Sakaldöken Caddesi numara 22’de evi ziyaret etti. Ahmedinejad'ı, 35 yıl önce evi satın alan Kemal Eroğlu'nun evde oturan oğlu Tayfur Eroğlu ve kızı Zeynep Günay karşıladı. Eve ayakkabılarını çıkararak giren Ahmedinejad’a ev sahipleri tarafından kahve ve kestane şekeri ikram edildi.
Odaları dolaşarak bilgi alan Ahmedinejat daha sonra evden ayrılarak otele döndü.

Ahmedinejad: Şeytanın Ölümü Ve Milletlerin Vahdeti Yakındır (2)Ahmedinejad: Şeytanın Ölümü Ve Milletlerin Vahdeti Yakındır (2)Ahmedinejad: Şeytanın Ölümü Ve Milletlerin Vahdeti Yakındır (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler