YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakanlar Müezzinoğlu Ve Çelik'ten Çocuklara Bayram Harçlığı (3)

PARTİLELERLE BAYRAMLAŞTI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Son dönemlerde

Bakanlar Müezzinoğlu Ve Çelik'ten Çocuklara Bayram Harçlığı (3)

PARTİLELERLE BAYRAMLAŞTI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Son dönemlerde İslam coğrafyasında yaşananlara değinen Müezzinoğlu, şunları söyledi:
"Akan kanın ve gözyaşının İslam ülkeleri yöneticileri tarafından Kuran-ı Kerim'in bizlere sorduğu 'Hiç akletmez misiniz? Hiç düşünmez misiniz?' Ayeti Kerimesini özellikle İslam ülkeleri yöneticilerinin önlerine koymasına vesile olmasına Rabbim'den niyaz ediyorum. Birbirini öldüren, ayrışan, çatışan ve başkalarının maşası olan, oyuncağı olan 150 yıldır bu medeniyetle oynan oyunların aleti olan bir süreçten İslam dünyasının akli selimi çıkış yolu bulamazsa korkarım ki daha sıkıntılı bayramlar ve ramazanlar bizleri bekleyecektir."
''15 TEMMUZ'DA MİLLİ VE YERLİ DURUŞU GÖRDÜK''
15 Temmuz gecesi milletin büyüklüğünü tekrar anlatan Müezzinoğlu, ''Hain darbe girişimi gecesini, karanlık geceyi aydınlık 16 Temmuz sabahına dönüştüren bu büyük milletin cesareti, asaleti, feraseti ve özgüveniyle, kaderiyle oynamak isteyenlere müsaade etmeyen, gerektiğinde canı pahasına kadınıyla, genciyle, yetişkiniyle, yaşlısıyla, engellisiyle topyekun bir mücadele veren ve hain darbe girişimcilerine tarihin karanlık sayfalarına iten bir milli duruşu, yerli duruşu gördük” dedi.
Bakan Müezzinoğlu, Türkiye'nin hedefinde yürüdüğünü vurgulayarak, "Allah'a şükürler olsun ki bütün olumsuzlukları, engellere, hain darbe girişimlerine rağmen bunu organize edenlere arka planda Hacivat Karagöz oynatmaya çalışanlara rağmen bakınız bugün dünyanın gelişmiş ülkeleri, o oyunu oynatmaya çalışanlara baktığınızda son 10 yıl, 15 yıl da Marmaray, Üçüncü Havaalanı, Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli gibi büyük projeler göremezsiniz. Bu tuzaklara rağmen bunu başarabilen bu millet inşallah önümüzdeki dönemde daha farklı bir vizyonu yakalayacak ve inşallah 2023'te o muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefi yakalayacaktır” diye konuştu.
''BİZİM EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ SANDIKTA YARIŞIYOR OLABİLMEK"
Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala da yaptığı konuşmada, milletin hep kendilerinin arkasında durduğunu, onların da milletin önünü açmak durumunda olduklarını söyledi.
Efkan Ala, ''Bizim en değerli varlığımız, sandıkta yarışıyor olabilmektir. Farklı düşüncelerin, politikaların, siyasal alanda rekabet ediyor olabilmesidir. Kavgasız, gürültüsüz şiddete başvurmadan bu ülkeyi kimin yöneteceğine sandıkta hemfikir olmamızdır. Siyasal alanı genişletmeliyiz, o bakımdan Türkiye'ye 60 darbesiyle giydirilmiş anayasa değişe değişe belli bir noktaya geldi, epeyce genişledi, daha gelişmiş yeni, yepyeni bir anayasa yakışır bu memlekete" dedi.

Bakanlar Müezzinoğlu Ve Çelik'ten Çocuklara Bayram Harçlığı (3)Bakanlar Müezzinoğlu Ve Çelik'ten Çocuklara Bayram Harçlığı (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler