YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırmaspor’Da Öncelik Iç Transfer

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Kemal Kılıç, yaptığı açıklamada, "İç transferi bitirdikten sonra ardından dış transfere yöneleceğiz. Sözleşmesi bitmemesine rağmen kulüpten ayrılmayı düşünen oyuncularımıza ise ancak

Bandırmaspor’Da Öncelik Iç Transfer

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Kemal Kılıç, yaptığı açıklamada, "İç transferi bitirdikten sonra ardından dış transfere yöneleceğiz. Sözleşmesi bitmemesine rağmen kulüpten ayrılmayı düşünen oyuncularımıza ise ancak takas ya da ekonomik anlamda çok iyi gelir getirmesi halinde izin verebiliriz" dedi. İç ve dış transferde kulübün mali yapısını da dikkate alarak transfer yapacaklarının altını çizen Kemal Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"BAŞARIYA AÇ OYUNCULAR ALACAĞIZ"
"Teknik heyet olarak yönetim kurulunun kurumlaşma ve borçların ödenmesine yönelik çalışmalarına teknik heyet olarak bizlerde yapacağımız transferlerle destek olmak istiyoruz. Kulübümüze faydalı olacağına inandığımız, başarıya aç ve ekonomik yönden bize yük olmayacak futbolcuları yeni transfer döneminde kulübüme kazandıracağız."
Kemal Kılıç, geçen yıl Bursaspor’dan kiralanan Bekir ve Furkan’ın performansından memnun olduğunu belirtirken bu yıl da kiralanmaları konusunda yönetime olumlu görüş verdiğini söyledi.
YÖNETİMDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
Öte yandan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve yönetim kurulu üyeleri Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Haydar Kılıç’ı makamında ziyaret ederek kendisine ismi yazılı olan 1 numaralı Bandırmaspor formasını hediye etti. Başkan Erhan Elmastaş, "Futbolda 1 numara kaleyi koruyan kalecilere verilmektedir. Sizde emniyet müdürü olarak Bandırma’yı koruyorsunuz. Bundan dolayı yönetim kurulu olarak size 1 numaralı formayı vermeyi uygun gördük" dedi.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler