YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bulgar Kulübü, Bursaspor'a Hayran Kaldı

Bulgaristan'ın FC Lubimez kulübü başkanı Atanas Stalev ve yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti...

Bulgar Kulübü, Bursaspor'a Hayran Kaldı

Bulgaristan'ın FC Lubimez kulübü başkanı Atanas Stalev ve yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti ve tesisleri gezdi.

Özlüce Tesisleri'ne gelen Bulgar kulübü heyetini, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, altyapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman, Bursastore’lardan sorumlu yönetici Nejat Çölek ve Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir karşıladı.

Genel Sekreter İlhan Uslu, Lubimez Kulübü başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Uslu, şöyle konuştu:

"Sayın başkan Atanas Stalev ve yönetim kurulunuzu ağırlamaktan çok mutluyuz. Böyle bir ziyareti gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bizler de en kısa zamanda sizin kulübünüze gelerek sizleri makamınızda ziyaret etmek isteriz. Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulumuz adına bu ziyaretten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum."

FC Lubimez Kulübü başkanı Atanas Stalev ise kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Stalev, "Misafirperverlikten dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum. Bu ziyarette yönetim kurulumuzun bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için buradayız." dedi.

İlhan Uslu, Atanas Stalev’e, isminin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti. Ardından her iki kulüp yetkilileri birbirlerine hediyeler verdiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler