YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa da film gibi olay!

Kadın kocasına bakın ne yaptı?

Bursa da film gibi olay!

Bursa'da 10 bin lira değerindeki altınlarını bozdurup parasını bankaya yatırmak isteyen 43 yaşındaki A.Ç., veznede cebinden kağıt demeti çıkınca şoke oldu. Polis ekipleri, şikayet üzerine harekete geçerken, paraları eşinin aldığı ortaya çıktı.

Bursa'da altın fiyatlarındaki düşüş nedeniyle A.Ç., 10 bin lira değerindeki altınlarını bozdurup parayı bankaya yatırmaya karar verdi. Altınları bozduran A.Ç. ,parayı montunun cebine koydu.

KARISINDAN ÇALDIRMA UYARISI
Eşi, A.Ç.'ye "Parayı cebinde gezdirme, çaldırırsın" diye uyarıda bulunarak bankaya yatırmasını istedi. Ancak tüm uyarılara karşın A.Ç., ilk gün parayı yatırmayı unuttu.

Karısı parayı yatırıp yatırmadığını sorunca unuttuğunu, ertesi gün parayı yatıracağını söyledi. Diğer gün bankaya gitmeden önce hamama giden A. Ç., burada 1 saat vakit geçirdikten sonra paralarının yerinde olup olmadığını elleriyle montun dışından kontrol edip çıktı.

FİLM GİBİ OLAY!
Bankaya giden A.Ç., paranın yerinde bir demet gazete kağıdının olduğunu görünce şok oldu. Hemen durumu polise haber veren A.Ç., parayı çaldırdığını kendisini uyaran karısına söyleyemedi. Emniyet önce hamamda sonra A.Ç.'nin gittiği her yerde geniş çaplı arama ve soruşturma yaptı. Güvenlik kameralarındaki görüntülerden de bir sonuç alamayan polis, 2 gün sonra A.Ç.'nin evine giderek son durumu bildirmek ve bazı ek bilgiler almak istedi. Karısı polisin eve neden geldiğini sorunca A.Ç., parayı çaldırdığını söyledi. Karısı ise, parayı 3 gün önce kocasının parayı çaldıracağı düşüncesiyle kendisinin aldığını söyledi. Karısının habersiz böyle bir şey yapması karşısında şok olan A.Ç., 'Kemal Sunal'ın filmine döndük' diyerek rahat bir nefes alırken, emniyette soruşturma dosyasını kapattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler