YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da Esrar Operasyonu: 17,5 Kilo Esrar, 5 Gözaltı

Bursa'da polisin yaptığı uzun süreli takibat sonrasında pazara sürülmeye hazırlanan 17,5 kilo esrar maddesi ve...

Bursa'da Esrar Operasyonu: 17,5 Kilo Esrar, 5 Gözaltı

Bursa'da polisin yaptığı uzun süreli takibat sonrasında pazara sürülmeye hazırlanan 17,5 kilo esrar maddesi ve 30 gram esrar ele geçirildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerinin yaptığı operasyonda 17,5 kilo esrar maddesi ve 30 gram esrar ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.

Doğu illerinden getirdikleri esrar maddesini Bursa'da piyasaya sürmeye hazırlanan 5 kişi yakalandı. Sumral G. (22) ve Fatma G. (54) doğu illerinden getirdikleri uyuşturucu maddelerini Ramazan Ç.'nin (34) evinde sakladı. Araştırma yapan Bursa polisinin operasyonu öncesinde, Adem (31) ve eşi İpek Ü. Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde bulunan Ramazan Ç.'nin evinden aldıkları bir miktar uyuşturucu maddesini araçlarına koyarak yola çıktı. Yapılan takibat sırasında zanlılar çevre yolunda durduruldu. Yapılan aramada araçta 2,5 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Haberi alan Sumral G. ile Ramazan Ç. ise evde bulunan diğer esrar maddelerini evin arka tarafında bulunan tarlaya atarken yakalandı. Burada yapılan araştırmada 15 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Evde yapılan aramada da 30 gram esrar bulundu. Başka bir pakette ise iki ruhsatsız tabanca ile 53 fişek ele geçirildi. Yine Ramazan Ç.'nin evinde bir ruhsatsız tabanca ve 8 fişek bulundu. Şahısların evinde yapılan aramada esrar maddesi tartmak için bir adet hassas terazi ve iki adet makas ele geçirildi. Şahıslar emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler