YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da "kapkaç" Yöntemiyle Hırsızlık Iddiası

Bursa'da, bir kadının çantasını "kapkaç" yöntemiyle çaldığı ileri sürülen şüpheli ile çantadaki cep telefonunu satın alan kişi gözaltına alındı.

Bursa'da, bir kadının çantasını "kapkaç" yöntemiyle çaldığı ileri sürülen şüpheli ile çantadaki cep telefonunu satın alan kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Yıldırım ilçesinde bir kadının 45 lira ve cep telefonu bulunan çantasını kapkaç yaparak çalan F.S.Y'nin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Kadının verdiği eşkal bilgisi doğrultusunda zanlıyı yakalayan polis ekipleri, üzerinde bıçak ele geçirdi. F.S.Y, polise verdiği ifadede, cep telefonunu A.İ'ye sattığını söyledi. Bunun üzerine F.S.Y. ve A.İ. gözaltına alındı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler