YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Bursa'da bir otomobil takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre,...

Bursa'da bir otomobil takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.30 sıralarında 1 yaşındaki Elanur isimli bebeklerini Bursa'dan sağlık kontrolünden geçirttikten sonra İnegöl'e getiren 33 yaşındaki sürücü Servet Mete yönetimindeki 16 E 9086 plakalı otomobil, Bursa-Ankara karayolu üzeri Kurşunlu kavşağı mevkiinde kontrolden çıktı. Otomobil önce refüje çıktı, ardından takla atarak yolun karşı şeride geçti. Kaza sonucunda otomobil sürücü Servet Mete, 1 yaşındaki Elanur Mete, 6 yaşındaki Helin Mete ve anne Havva Mete yaralandı.

ARAÇTA YANGIN ÇIKTI

Aile bireylerinin otomobilden çıkmasının ardından aracın motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen İtfaiye ekipleri, araçta soğutma çalışmalarını yaptı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Anne Havva Mete'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, diğer aile bireylerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

KAZAYI GÖREN ÇOCUK KONUŞTU

Kazayı gören Erşan Oğul, aracın bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ifade ederek, "Daha sonra yolun soluna doğru giderek, refüje çıktı. Oradan da takla atarak karşı şeride geçti. Ters durdu araç. Araçta bulunan 4 kişi de araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Daha sonra itfaiye geldi dumanlar çıkan aracı söndürdü" dedi.

Kaza sonucunda aracın karşı şeridi kısmen engellemesi sonucunda trafik akışı kısa süreli durduruldu. Daha sonra ise araç kenara çekilerek, yolun tek şeridi trafiğe açıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler