YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa"da Yemekten 10 Askerin Zehirlenmesine Soruşturma

- BURSA'nın Büyükorhan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerlerin dün akşam yemeğinde yedikleri yemekten zehirlenmesi ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından

- BURSA'nın Büyükorhan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerlerin dün akşam yemeğinde yedikleri yemekten zehirlenmesi ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından idari soruşturma başlatıldı.
İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, Büyükorhan İlçe Jandarma Komutanlığı"nda dün akşam yemeğinden etkilenen 10 erbaş ve erin, mide bulantısı şikayetiyle önce Büyükorhan Devlet Hastanesi"ne kaldırıldığı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından önce 3 askerin, daha sonra ise 7 askerin ileri tetkik için Çekirge Devlet Hastanes"ine sevk edildiği bildirildi.
Açıklamada, “Personel, acil serviste ayakta tedavi edilmelerini müteakip 02.30'da taburcu edilmiştir. Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca adli, İl Jandarma Komutanlığınca ise idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler