YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursagaz Türkiye’nin En İyi Üçüncü İşvereni

Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük Türkiye iştiraki olan Bursagaz, doğalgaz dağıtım alanındaki başarısını...

Bursagaz Türkiye’nin En İyi Üçüncü İşvereni

Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük Türkiye iştiraki olan Bursagaz, doğalgaz dağıtım alanındaki başarısını farklı alanlara taşımaya devam ediyor.

Kurumsal sosyal sorumluluk alanında aldığı ödüllerin yanında, insan kaynakları uygulamaları ile rol model bir enerji şirketi olan Bursagaz, dünyanın en önemli araştırma yarışmalarından biri olan Great Place to Work’un (Çalışılacak Mükemmel Şirketler) Türkiye’de ilk kez düzenlenen "Türkiye’nin En İyi İşverenleri" çalışmasında yer aldı.

Çok uluslu şirketlerin de yer aldığı araştırmada güven endeksi ve kültür incelemesi sonunda Avrupa ortalamasının çok üzerinde bir değere ulaşan Bursagaz, 50-500 çalışan kategorisinde Türkiye’nin en iyi 3’üncü işvereni oldu. 1. Microsoft, 2. Mercedes'in olduğu yarışmada, adaylar arasında lokal olarak yapılanmış tek şirket olan Bursagaz, almış olduğu ödül ile Türkiye’yi Avrupa’da yapılacak galada temsil edecek.

Bursagaz’ın Avrupa çapında en iyi ilk 50 şirket arasında sıralandığının ifade edildiği gecede Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak Bursagaz’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Toprak, Bursagaz’ın Avrupa’da daha ilk başvuruda ödül sahibi olan tek şirket olduğunu, güven endeksi değeri ile pek çok Avrupa şirketini geride bırakarak Türkiye’yi Dublin’de gerçekleştirilecek galada temsil edeceğini vurguladı.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ve Bursagaz Yönetim Kurulu Üyesi, EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante’nin Bursagaz proje yöneticileri ile birlikte aldıkları ödül Bursagaz çalışanlarına armağan edildi. Tola, böyle bir ödüle sahip olmanın kurumsal mükemmellik yaklaşımlarını perçinlediğini, çalışanlarının şirket olarak kendilerini böylesine yüksek bir mertebeye taşımalarından büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Tola, sadece ulusal bir enerji dağıtım şirketi olmanın ötesine geçerek Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmenin kendilerine heyecan verdiğini, insan kaynakları uygulamaları ile sektör içinde ve dışında rol model olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İnsan kaynakları uygulamalarında özgünleştirilmiş modelleri ile sektörde dikkat çeken Bursagaz’ın, yeni iş yapış tarzları ile de sektörde ön planda olmaya devam edeceğini ifade eden Dr. Frank Quante, Bursagaz’ın bütün çalışanlarının kendileri için ayrı değerli olduğunu, bu süreçte daha pek çok ödüle imza atacaklarını ifade etti. Quante, yıllardır dünyada uygulanan bu bağımsız araştırma çalışmasının Türkiye’deki ilk ödüllerinin sahiplerinden biri olmaktan onur duyduklarını ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler