YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Cemal EKENTOK-Gürkan DURAL / BURSA,(DHA)- BURSASPOR, sahasında oynacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. İlk 20 dakikası

Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Cemal EKENTOK-Gürkan DURAL / BURSA,(DHA)- BURSASPOR, sahasında oynacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.
İlk 20 dakikası basın mensuplarına açık olan çalışma teknik direktör Paul Le Guen’in saha içerisinde futbolcularıyla yaptığı toplantı ile başladı. Fransız çalıştırıcı, çalışma öncesi futbolcuları uyarırken, “Disiplininizi hiçbir zaman elden bırakmayın” dedi.
ELİNİZDEN GELENİ YAPIN
Paul Le Guen, "Ben hiçbirinizi taktik disiplinden çıkarken görmek istemiyorum. Ciddiyetle birlikte antrenmanlarda ve maçlarda elinizden geleni yapmanızı istiyorum. Saha içerisinde rekabete girdiğiniz takımlar karşısında üstün gelmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Sizden bugünde iyi bir antrenman bekliyorum. Her şeyinizi ortaya koymanızı bekliyorum" dedi.
BADU SAKATA GELDİ
Bursaspor’un yeni transferlerinden ve Medipol Başakşehir maçındaki performansıyla beğeni toplayan Badu, ayağına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı.
Badu, ayrı sahada fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Sakat oyunculardan Onur takımla birlikte çalışmaya katılırken, sakat oyunculardan Rüştü Hanlı, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş’un tedavileri devam etti.

FOTOĞRAF

Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor Hazırlıklarını SürdürdüBursaspor, Aytemiz Alanyaspor Hazırlıklarını SürdürdüBursaspor, Aytemiz Alanyaspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler