YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor Ilk Puan Peşinde

Cemal EKENTOK/BURSA, Ligde oynadığı iki karşılaşmada gol sıkıntısı yaşayan, hem de puan alamayarak ligin puansız takımları arasında yer alan yeşil beyazlı

Cemal EKENTOK/BURSA, Ligde oynadığı iki karşılaşmada gol sıkıntısı yaşayan, hem de puan alamayarak ligin puansız takımları arasında yer alan yeşil beyazlı takımın en büyük kozu Belçika’nın Clup Brugge takımından kadroya dahil edilen Tom De Sutter olacak.
HAKEM ÖZKAHYA
Medipol Başakşehir ile Bursaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemlerden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Erdinç Setertam ile İsmail Şencan yapacak. Dördüncü hakem ise Levent Aktan. Mücadelede ilave hakem olarak Mustafa İlker Coşkun ile Serdar Akkoçoğlu görev yapacak.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA
Medipol Başakşehir ile Bursaspor bugüne kadar, 23 resmi karşılaşmada mücadele etti. İki takım arasında oynanan maçlarda ise üstünlüğün Bursaspor’da olduğu dikkati çekiyor. Yeşil beyazlılar, oynanan maçlarda Medipol Başakşehir’i 10 kez yenerken, 7 maç beraberlikle sonuçlandı, 6 mücadeleyi ise kaybetti. Bursaspor, rakibine 39 gol atarkenkalesinde ise 22 gol gördü.
EPUREANU VE NECİD SAKAT
Karşılaşma öncesinde her iki takımda da birer sakat oyuncu bulunuyor. Bursaspor’da golcü Tomas Necid, Medipol Başakşehir’de ise savunma oyuncusu Alexandu Epureanu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler