YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor Kondisyon Salonunda Çalıştı

BURSA, (DHA)- BURSASPOR, hafta sonunda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını öğle saatlerinde kondisyon salonunda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Adnan Örnek nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat

Bursaspor Kondisyon Salonunda Çalıştı

BURSA, (DHA)- BURSASPOR, hafta sonunda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını öğle saatlerinde kondisyon salonunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik sorumlu Adnan Örnek nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Kondisyon salonunda yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, minderlerde yapılan çalışma ile devam etti. Yeşil beyazlılar daha sonra kondisyon aletleriyle yapılan çalışma ile antrenmanı tamamladı.
Antrenmandan önce Özlüce Tesislerine gelen Divan Kurulu ve kulübün eski başkanlarından Kadir Şankaya, futbolcularla bir araya geldi. Futbolculara baklava ikram eden Şankaya, Gençlerbirliği maçı için başarı dileklerinde bulundu.
Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler