YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BURSASPOR'LA PRİSTİNE KARDEŞ KULÜP

BURSA, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter Nihat Sapan, Asbaşkan Ali Büyükkurt, Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen, AR-GE Grubu başkanı Kemal

BURSASPOR'LA PRİSTİNE KARDEŞ KULÜP

BURSA, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter Nihat Sapan, Asbaşkan Ali Büyükkurt, Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen, AR-GE Grubu başkanı Kemal Güler, F.C. Priştine Başkanı Remzi Ejupi, başkan yardımcıları Ahmed Kurtolli, Afrim Muqiqi, Kulüp Müdürü Sokol Krasniqi, Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gündüz, Dernek ikinci Başkanı Rahmi Mane katıldı.
"İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ"
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, Kosova ile Türk halkı arasındaki kardeşlik kan bağı olduğunu ve yüzyıllarca birliktelik içinde olduklarını, sporda işbirliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti, şunları söyledi:
"Tarihi bir olay yaşayacağız. Bursa’mızın güzide derneklerinden Kosova Üsküp Derneği Başkanı Sayın Recep Gündüz, bizlere kardeş kulüp olma taleplerini ilettiler ve bizler de memnuniyetle kabul ettik. Ben de Pristine'liyim. Hem A takım, hem de altyapı seviyesinde birbirimize fayda sağlayacağız. Kosova’nın UEFA ve FIFA tarafından tanınması için gereken desteği her platformda vermeyi söz veriyoruz."
GENÇ NÜFUSUMUZ İLE DESTEK OLACAĞIZ
Priştine Başkanı Remzi Ejupi ise şöyle konuştu:
"Kosova’yı tanıyan ilk ülke Türkiye oldu. Şimdi spor dalında da birlik ve yardımlaşmayı yapıyoruz. Kosova nüfusu genç olan bir ülke. Yaş ortalamamız 24. Genç futbolcu sayımız çok fazla. Prekazi gibi takımlarda oynayan birçok futbolcu oldu. Her iki ülke futbolu adına kardeşliğimiz hayırlı uğurlu olsun."
EĞİTİMCİLER HAREKETİ DERNEĞİ'NDEN ZİYARET
Öte yandan Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği yönetimi, Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor yönetimini ziyaret etti. Başkan Caner Zengin, ziyareti 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirdilerini dile getirdi. Caner Zengin, Bursaspor için beraber hareket edebilecekleri projelerin olduğunu, kulüp üyeliği başvuruları olduğunu belirtti, "Takımımızdan Fenerbahçe karşısında galibiyet bekliyoruz" dedi. Başkan Recep Bölükbaşı ise öğretmenleri Özlüce Tesisleri’nde ağırladıkları için mutlu olduklarını belirtti, Öğretmenler Günü'nü de kutladıklarını söyledi.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler