YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çalgıcı Mektebi, Kibariye Konseriyle Açıldı

Roman vatandaşlara müzik eğitimi vermek amacıyla yaptırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Çalgıcı Mektebi açıldı. Bursa...

Roman vatandaşlara müzik eğitimi vermek amacıyla yaptırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Çalgıcı Mektebi açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediyenin desteği ile eğitim görenlerin meslek sahibi olmasını sağlayacaklarını söyledi. Açılışta ünlü sanatçı Kibariye de bir konser verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Roman vatandaşlara müzik eğitimi verilmesi amacıyla kurulan 'Çalgıcı Mektebi' törenle açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Özellikle buradaki insanlarımızın desteklenmesi ile meslek ve beceri sahibi olmalarına yönelik önemli bir projeye imza attık. Hedeflerimizden bir başkası ise insaların kendi ayakları üzerinde durabilmesidir. Mektebin yer sahibi Celal Ağarbaşlı'ya ve burada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Kamberler Parkı'ndaki açılışta ünlü sanatçı Kibariye de bir konser verdi. Roman açılımına çok sevindiğini belirten Kibariye, ayrımın yanlış olduğunu söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler