YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cansu Aydınoğulları Bursa Büyükşehir Belediyespor’Da

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- BURSA Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan'da oynayan eski oyuncusu Cansu Aydınoğulları ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninden sonra konuşan

Cansu Aydınoğulları Bursa Büyükşehir Belediyespor’Da

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- BURSA Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan'da oynayan eski oyuncusu Cansu Aydınoğulları ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninden sonra konuşan Cansu Aydınoğulları, “Bursa Büyükşehir Belediyespor’a yeniden döndüğüm için mutluyum. Kulübüm bana Bursa’yı sevdirmişti. Kazanılan başarılara yenilerini eklemek için buradayım. Yeni sezonda en iyi sonuçları almak istiyoruz” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Vekili İlhan Satık, “Cansu önceki sezon bizimle birlikteydi. Daha fazla süre almak istediği takıma gitmek istemişti. Bu kararını saygı ile karşılamıştık. 1 yıllık ayrılığın ardından yeniden bir araya geldik. Teklifimizi düşünmeden kabul etmesi bizi sevindirdi. Avrupa’da ve Türkiye liglerinde en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
CANSU AYDINOĞULLARI KİMDİR
18 Şubat 1992 İstanbul doğumlu olan pasör Cansu Aydınoğulları, Beşiktaş alt yapısında voleybola başladı. 2011 yılında Beşiktaş A takımında yer aldı. Daha sonra Galatasaray’a geçti. Balkan Şampiyonu olan Genç Milli takımda yer aldı. Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan takımlarında forma giydi.

FOTOĞRAF

Cansu Aydınoğulları Bursa Büyükşehir Belediyespor’Da

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler